Dumma mig..

En hel vecka har gatt sen jag skrev sist..

Kan ju iallafall tala om att mina mockarutor blev kanon och jag bakade en laddning till som jag tog med mig hem till Footie i lordags da han hade fest och det var valdigt uppskattat. I rock!
Ska gora ytterliggare 2 omgangar imorgon eller lordag infor forlovningsfesten pa lordag. Kul att man kan bidra med nanting iallafall. :)

Fick ocksa tag i en av cheferna pa David Jones och dom verkade inte ha sa stor koll. hon sa at mig att komma in som i torsdags och fredags i forra veckan sa det gjorde jag. Nar jag kom dit sa sa en utav mina arbetskollegor att jag skulle ha jobbat tisdag och onsdag.. Varfor var det ingen som ringde for att se var jag befann mig?
Allting var oorganiserat och forvirrat men nu har jag iallafall ett schema och har val nagorlunda forstatt mina arbetsuppgifter (aven om ingen verkar veta och ingen verkar bry sig om vad vi gor overhuvudtaget *suck*).
Jag har inte lyckats salja nagra kort annu (saljer DJ Amex kort) men det ar mest pga att folk inte gillar kreditkort och Amex ar inte sa latt att anvanda har i Australien. Men det ar ett jobb iallafall.

Har dock sokt ett annat jobb som jag verkligen vill ha och jag ska aven snacka med butikschefen imorgon och se om hon inte kan hjalpa mig lite pa traven (vi pratar valdigt ofta da jag ar in i hennes butik minst 5 ggr i veckan *s*).. Sa hall tummarna gott folk :)

I helgen sa var det som sagt fest hos Footie och det var riktigt trevligt.. Det blev sista festen med Wayne & Gemma da dom flyttar tillbaka till England nu i helgen :(
Ska forsoka hinna ta en fika med dom i veckan.

Igar var jag och klippte av mig haret... Inte riktigt sa drastiskt som det later men jag har forsokt att fa allt mitt har jamnlangt men har haft sa manga olika langder sa jag har fatt klippa av ganska mycket varje gang for att forsoka jamna till det och nu blev det den sista biten sa det blev ganska mycket. Haret slutar precis ovanfor axlarna... Bade Danny & Towella gillar det men jag ser morsan i min spegelbild sa nu hoppas jag verkligen att mitt har vaxer fort. :)
Just nu sitter jag med harfarg i haret. Fargar det brunt igen (pga att jag ar blond under sa bleks fargen valdigt fort). Ska forsoka att ta en bild lite senare.

Idag ska jag & T till Carindale for att slass med alla mammor och smabarn. Det ar namligen en stor leksaksrea fr.o.m idag och vi ska dit for att T vill kopa nan leksak dar for halva priset. Efter det sa ska jag fixa min naglar och sen blir det lunch i Scarborough med Met. Jag ska droppa av T dar ocksa for att hon ska sova over tills pa sondag tillsammans med hennes kusin Holly.

Imorgon sa jobbar jag kvall och det ska bli spannande. Halv tre till nio. Hoppas verkligen att det ar mycket folk sa jag kanske kan kranga ett eller annat kort. :)

Nej, dags att tvatta ur haret..

Uppdaterar senare ikvall eller imorgon.


Puss & Kram