Semester..

Vi har i år valt att semestra hos Scott & Sally som bor vid stranden i Clontarf. Tror att vi blir kvar fram till nyår.

Vi kom hit i måndags och först tog vi det lugnt och slappade innan vi promenerade ner till stranden för ett dopp.

Först så tyckte jag att det var lite för kallt så jag och Millie hittade lite skugga på stranden där vi la oss. Millie var riktigt snabb och lyckades få in en näve sand i munnen innan jag hann reagera. :) Varken hon eller jag var imponerad.

Efter en stund beslöt jag mig för att ta ett dopp ändå så jag satte på Millie badkläder och solskyddsfaktor och så klev vi i. Millie var inte road.. Det var nog lite för kallt och vått för henne. :)

I tisdags gjorde vi inte så mycket utan hängde mest här hemma och tittade på cricketen.

Idag firade Millie hela 4 månader och invigde dan med lite babygröt eller vad det nu är. Hon lutade sig fram och gapade stort när hon såg skeden men hon var inte lika intresserad av vad som hamnade i munnen :) Det kommer nog att ta ett par dagar men hon lär sig nog.

Har fått tips på att blanda ut det med fruktpure om hon trilskas. Får se hur det går.

Annars så har det inte hänt så mycket. Millie har fortfarande problem med tänderna och jag tror mig känna hennes vänstra framtand i överkäken komma igenom tandköttet. Kan vara inbillning från min sida dock.

Hon har börjat ligga på sidan och kan rulla från mage till rygg.

Idag började hon att suga på tummen.. Åh så söt hon var! :)

Imorgon ska jag, Towella och Sally till chermside och fynda på mellandagsrean :)

Nej, dags för mys på altanen.

Bilder kommer när vi kommit hem igen.

Puss & kram

Julafton x2

Den 24:e så firade vi jul hos Dannys mormor. Det gick inget vidare. Millie var riktigt dålig pga hennes tänder. :(

Hon hade jätteont och feber. Panadolen verkade inte fungera. Inte förrän runt 8-tiden lyckades jag äntligen få i henne lite välling och få henne att somna.

Hon fick en massa paket när tomten kom men vi valde att inte öppna dom utan väntade till dagen efter då vi skulle ha Towella så dom kunde öppna sina paket samtidigt.

Danny plockade upp Towella kl. 6.30 så vi satte oss ner och öppnade våra julklappar runt 8 tiden. Jag fick ett jättefint silver halsband utav Danny och några DVD filmer utav barnen. Barnen fick galet många julklappar :)

Vid 9-tiden gick vi över till Ross & Marg där vi bjöds på champagne och fruktbricka. Sen blev det skinksmörgås, bacon, ägg mm.
Till efterrätt så blev det pavlova :D Mums!!

Jag fick ytterliggare ett silver halsband utav Ross & Marg som var superfint. :)

Liam & Bek berätta den underbara nyheten att Bek är gravid!! :D
Hon är beräknad i juni. Som alla andra vi känner :)

Just ja, min älskade Eva fick en liten Elton den 23:e!! Grattis gumman!! Längtar efter att få se några bilder på miraklet. <3

På kvällen den 25:e så la vi pussel och åt skinksmörgås. Mys!

God jul allesammans!

Julpynt

Jag älskar julpynt men var tvungen att sälja allt mitt som jag hade hemma i Sverige. Under tiden som jag bott här i Australien så har jag inte köpt någonting då jag inte känt för att inreda men nu efter flytten så känns det rätt :)

Hittade dom här två sötnosarna idag.. Dom har en knapp på undersidan som tänder en liten lampa inuti som skiftar i olika färger.. *myys*Sakta men säkert kommer jag att bygga upp mitt lager av julpynt :)

Kraaam