Shopping shopping shopping

Det har det blivit mycket av.. :)

Skaffade mig en Iphone 4 i förrgår och hittills så är jag mycket nöjd. Har köpt ett fint rosa skal till den som funkar mycket bra med den vita mobilen. Very nice!

Jag har ju hängt väldigt mycket på Ebay och lyckades ha det högsta budet på en spjälsäng som vi var och hämtade idag. Den är jättefin och kan göras om till en småbarnssäng när bebis blir större. Perfekt ju!Som ny kostar den $500 men jag lyckades få den här för $136 och den har bara några få repor på sidorna. Vi har redan monterat upp den i sovrummet och jag är super nöjd! Ska bara skaffa en madrass men det gör jag när jag har tid.

Var till Carindale tidigare för att titta på en barnvagn som jag sett på ebay. I butik kostar den $319 men på ebay ligger den ute för $50. Vagnen kan användas från att barnet är nyfött upp till 17kg. Känns som en investering då man slipper att köpa ny så fort ungen vuxit lite.
Provade att fälla ihop vagnen samt att lyfta den och det var absolut inga problem. Den passar mig alldeles utmärkt. Så nu har jag lagt ett bud på ebay och det är 2 timmar kvar av budgivningen.. Jag är den enda som lagt något bud så det är bara att hålla tummarna. :)

När jag ändå var upp dit så ville Danny att jag skulle köpa en parfym till mig själv som han tycker om.
Essence av Narciso Rodriguez. För samma pris som bara flaskan så fick jag även en neccesär samt en glittrig body gel och för att vara skjysst så slängde säljaren med en mini flaska att ha i väskan eller när man är ute och reser. Skjysst! :) Bortskämd! :DInte dåligt va..

Ikväll blir det till att åka hem till Footy för middag med honom, Hannah, Biba & Amelia.. Myyys <3

Ha det bra allesammans!

Puss & Kram

Vecka 30

Nu går vi in i vecka 30 och nu är det inte långt till bebis kommer :)

Så här står det på gravid.se

Nu börjar det bli viktigt att tänka på hållningen. Barnets tyngd kan kännas som den försvårar balansen och frestar på ryggen. Många kvinnor känner sig andfådda oftare, eftersom det helt enkelt är jobbigare att förflytta sig. Dina lungor måste ta upp ca 20 % mer syre och stöta ut mer koldioxid med varje andetag, eftersom du också andas för ditt barn.

Ditt barn väger ca 1,6 kg och är ungefär 27 cm långt från huvud till stjärt. Den tidiga kroppsbehåringen - lanugohår - börjar försvinna. Ibland kan fjuniga strån finnas kvar vid födseln, men de faller av under de första veckorna. Håret på huvudet blir tjockare och barnet öppnar och sluter sina ögonlock. Benmärgen har till uppgift att producera röda blodkroppar och tar nu över detta från levern. Skelettet hårdnar och lungorna, hjärna och muskler mognar ytterligare. En del barn börjar redan nu att lägga sig med huvudet i bäckeningången. Det är den vanligaste och enklaste födelsepositionen. Hårda sparkar upp mot bröstkorgen och ett ökat tryck mot bäckenbotten, där barnets huvud pressar på, kan bli kännbart. Barnet är mycket medvetet om förvärkarna även om du inte märker dem.
Magen blir tyngre och tajtare för varje dag som går men fortfarande så känns det bra (peppar peppar ta i trä). :)
Har märkt av att det är lite svårare att gå fort och har tendenser till att vagga lite men jag försöker att låta bli. Om några veckor tror jag dock att det blir svårt att inte vagga. *hahaha*

Och hur går det med vikten då? Jo finemang!


Start vikt: 66.4kg
Vikt denna vecka: 74,1kg (0kg denna vecka)
Total vikt ökning: 7,7kg


Ingenting har hänt sen sist men det kommer nog att smälla till närsomhelst :)


Går mest och tänker på syster som nu gått in i vecka 41.. Hoppas bebis kommer snart!! :)

Kram på er!

Håller mig sysselsatt

Eftersom jag bara går hemma så måste man ju fördriva tiden på något sätt och förutom att diska, tvätta och städa så gör jag andra små projekt.

Som t.ex planera min egen babyshower. Det är faktiskt riktigt roligt även om det sägs att vem som helst kan anordna en babyshower förutom den blivande mamman. Whatever, jag har alltid varit lite tvärtemot :)

Igår beställde jag inbjudningskort via internet så dom bör komma inom en vecka. Idag har jag roat mig med att försöka få ihop allas adresser så att det bara är att skicka ut dom när dom väl kommer.
Datum, tid och plats är fastställt.. *wohoo*

Nu har jag börjat spana efter en tårta och ska börja fixa inför lekarna som vi ska köra. Nu får jag pyssla lite igen..Ser fram emot det!! :) Det kommer att gå åt många klistermärken om jag känner mig själv rätt :)


Igår gick vi ut och käkade och skulle gå och se the Hangover II men just den bion var inställd. Istället valde vi att gå på X-men First class. Den var faktiskt bra! Måste säga att James McAvoy som spelade Charles Xavier (Professor X) såg ut att kunna vara Gerard Butlers lillebror. Dom hade flera drag och gester som var lika. Bägge två är ju från Skottland så vem vet :) Söt var han iallafall.. :DIdag kanske jag får en ny mobil.. Min har helt spårat ur efter att jag varit i Sverige. Det började där och nu har det bara blivit värre och värre. Fick mobilengratis med mitt abonnemang så jag kan förlänga mitt abonnemang och skaffa en ny mobil på köpet. Denna gång blir det en Iphone 4. Får se hur det går.Hej så länge!