Hjärtat

Mitt älskade hjärta är förkyld... :(

Jag har varit uppe hela natten och suttit med henne i famnen så att hon kunde sova utan att hosta och nästan kvävas av allt slem i halsen. Hon åt nästan ingenting men tog igen det imorse.

Åkte till apoteket och fick näsdroppar för att tunna ut slemmet och en liten sugpryl för att få ut snoret. Det har hjälpt lite men att ligga på rygg är fortfarande ingen höjdare då hon börjar hosta på en gång. Jag har lagt några filtar under madrassen så att hon kommer upp med huvudet. Får se om det funkar.

Hon har ätit ganska dåligt idag så om hon inte är bättre imorgon så blir det till att åka till farbror doktor. Ingen feber än så länge men hon sover hela tiden, stackars liten.

Hoppas att det går över fort!!

Kramar

Wohoo!!

När jag kom till massage stället så hade jag ett missat samtal från vår jurist. Hon lämnade bara ett kort meddelande och bad mig att ringa upp. Jag blev orolig och misstänkte att det saknades information i visum ansökningen så jag ringde upp henne så fort jag kom hem.

Hon hade goda nyheter.. Min ansökan gick igenom!!! Och det tog bara 3 veckor trots att migrationsverket sa att det skulle ta ca 9-12 månader. Juristen sa att de aldrig fått ett besked så fort förut. Wohoo :)

Nu behöver jag inte tänka på det förrän om 2 år då jag ansöker om permanent uppehållstillstånd. Känns riktigt skönt!

Massagen var kanon men jag är fortfarande stel. Ska tillbaka på fredag igen och träffa en sjukgymnast.

Nu, dags för lunch!

Puss på er

Äntligen..

Nu är elektrikern här för att fixa lite fler uttag så snart kommer datorn upp :)

Nåt som inte är så bra är jag själv. Har känt mig lite hängig och varit snorig i 2 dagar och imorse vaknade jag upp med nackspärr, ryggont och kunde inte lyfta höger arm. Ingen höjdare. Danny är hemma från jobbet för att hjälpa till men han mår inte heller bra. Jag är inbokad för massage kl.9.30 och Danny ska till doktorn 10.30.

Spännande dag med andra ord..