Vecka 27

Hej allihop!

Jag har lyst med min frånvaro här men det har varit ganska mycket och jag har varit alldeles för trött för att sätta mig och blogga..

Så just nu ser jag ut såhär :)

Det är mycket rörelse i magen just nu.. Bebis ligger aldrig still :)

Ryggen börjar bli riktigt sliten men det är nog efter allt bärande på Millie. Jag verkar också vara konstant trött men det kan vara i brist på sömn då Millie hostar rätt mycket på nätterna.

Är väl ungefär lika stor som förra gången och väger lika mycket :)STARTVIKT: 66.6kg
VIKT DENNA VECKA: 74kg
DENNA VECKA FÖRRA GRAV.: 74kg
TOTAL ÖKNING: 7.4kg (7.6kg förra grav)

Vikten sjönk då jag precis hade kommit hem ifrån Sverige och börjat äta normalt igen :) Får se om jag går ner i vikt när jag kommer hem igen denna gång :)

Nu har Millie vaknat..

Idag blir det födelsedagskalas... Liam fyller 1år!!! :)

Puss på er

Vecka 25+6

Hejsvejs!

Det har inte blivit så mycket uppdateringar kring min graviditet men det har varit så mycket annat på agendan :)

Veckans bild då..


När jag tittar på bilder från förra graviditeten så ser jag något större ut nu..


Känner mig rätt stor och klumpig. Allt sitter tajt och det känns som att mina revben töjs ut till bristningsgränsen.
Har svårt att hitta en skön position att stå/sitta/ligga i.. Det är som att jag inte kan vila kroppen. Det är alltid nån del som känns överansträngd. Det blir ju inte bättre av att släpa runt och lyfta på min lilla vilding Millie.

STARTVIKT: 66.6kg
VIKT DENNA VECKA: 72.6kg (i söndags)
DENNA VECKA FÖRRA GRAV.: 74.6kg
TOTAL ÖKNING: 6kg (8.2kg förra grav)

Vet inte varför viktskillnaden är så stor när jag känner mig större denna gång.. Skumt!
Skulle vilja sitta uppe och titta klart på Sverige-England matchen men jag och min kropp måste få lite vila så det får bli sängen istället.

Hej Hej!

Torrt vatten??

Alltså helt allvarligt.. Vad är det för fel på vattnet i Märsta/Knivsta???

Jag har alltid fått utslag av vattnet i Märsta och ifrågasatt vad som finns i det men många har ansett att jag varit känslig eller bara inbillat mig.
Nu när jag haft Danny & Towella här så kan jag med säkerhet säga att det inte bara är jag..

Efter en vecka av duschande i Knivsta så fick Towella mjäll för första gången i sitt liv och hennes hud var jätte torr. Danny fick klåda och torr hud.. Samma sak för mig.. Jag som aldrig smörjer in mig annars är tvungen att göra det morgon och kväll nu när jag är här.. *suck*

Millie brukar bada varje kväll hemma med lite barnolja i vattnet. Jag får alltid höra hur fin hennes hy är och att hon är så mjuk och len..
Efter ett bad här i Knivsta (med barnolja) så märkte jag direkt att hennes hud blev torr och kräver nu att jag smörjer in henne. Jag kan absolut inte bada henne varje dag.. Mer varannan eller var tredje. Vad är det för skit i vattnet??

När Pernilla kom över till Australien så märkte hon direkt hur hennes hår blev annorlunda utav vårat vatten och var jätteimponerad. Jag vet inte vad skillnaden är men jag skulle bra gärna vilja veta.. Så om nån har någon vetskap eller info så får ni gärna kommentera :)

Hej så länge!