Millie 2 år!!!

Tänk va fort det har gått och hur mycket min lilla älskling har utvecklats..
 
Dagen började med paket öppning.. Millie fick lite kläder, 2 Peppa Pig böcker och 2 dvd filmer Hercules och Robin Hood. Vi läste båda böckerna och åt sen frukost medans vi tittade på Hercules. Dessvärre har den inte svenkt tal så jag måste lära mig alla sånger på engelska nu.. =)
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen bar det iväg till dagis för Jack och dagmamma för Millie. Jag hade packat cupcakes till Millie och Maya och Millie fick paket direkt när vi klev in genom dörren. Av Cherril och Greg fick hon en blå klänning med prästkragar och hårspännen, toffsar och ett halsband i ett set. Maya och hennes lillebror Finn gav Millie en prinsess klänning med tillhörande tiara =)
 
Jag åkte sen hem och började montera Millies överaskning..ett kök!
 
 
 
Jag blev galet nöjd med resultatet!!
 
Hade även köpt matchande kastrull set i trä med mat bitar =)
 
Mitt i alltihopa så ringde dom ifrån dagis.. Jack hade fått ögoninflammation..
Så det var bara att åka och hämta honom och boka in honom hos doktorn.
 
När Jack sov så passade jag på att baka kanelbullar till Millies kalas på lördag (får frysa i och sen ta fram då jag inte vet om jag har tid att baka allt på fredag).
 
Åh vad jag älskar doften av nybakade kanelbullar!!!
 
Åkte och hämtade Millie vid tre tiden och då fick hon äntligen se sitt nya kök!!!!
 
 
 
Supernöjd tjej med andra ord =)
 
 
Vi har lekt och lekt och lekt i hennes kök och nu på kvällen så kom Ross & Marg över med presenter.. Duplo lego, Askungen med tillhörande prins och slott samt Ariel och Blunder med en gunga och rutschkana. Så vi har byggt med lego resten av kvällen.=)
 
Båda barnen somnade hyffsat tidigt och själv är jag helt slut. 
 
Imorgon blir nog båda barnen hemma pga infektioner i ögonen och jag ska åka och hämta Towella vid 3 (vilket betyder att jag måste åka hemifrån vid 2) men då kommer Marg över och passar barnen.
Ska försöka att baka lite till och se om Millie kan vara med på ett hörn.. =)
 
Hej med er så länge!

Och tack får alla fina grattis hälsningar, det värmer att se så många som bryr sig om mitt lilla troll =) <3
 
 

Nästan roligt...

Eller inte...
 
Har ekat tomt på bloggen ett tag och det har sina anledningar. Främst har jag varit upptagen med jobb, studier och sjuka barn men nu vill jag sätta mig ner och spendera några minuter på ett litet inlägg.
 
I söndags så fick jag akut ont i magen och kunde inte stå upp. Det var som en sjuk mensvärk som inte ville ge med sig. Det var så illa att Danny fick ringe efter en ambulans. Första gången som jag åkt ambulans och jag var inte imponerad... Varenda gupp, sten, gruskorn kändes i hela kroppen och jag trodde att jag skulle skakas sönder.
 
Fick smärtstillande i ambulansen så jag var hyffsat okej när vi kom fram till akuten. Dom tog en massa blod och klämde och kände på min mage. Först trodde dom att det var blindtarmen men uteslöt det då smärtan fanns på fler ställen och febern uteblev. Fick morfin mot smärtan och jag var inte lika impad av morfinet denna gång (fick det efter en operation förut). Blev galet snurrig och lätt illamående fast det tog ju bort smärtan så det fick man ju vara nöjd med.
 
Ca 6 timmar senare så kom dom fram till att det var it en cysta på äggstocken som brustit och jag kunde åka hem då smärtan avtagit något. Jag blev tillsagd att äta smärtstillande och boka in ett ultraljud så fort som möjligt (för sånt kan man ju inte göra på sjukhuset konstigt nog... *suck*).
 
Bokade in ultraljud för tisdagen (igår) och sen tillbaka till min husläkare idag för att diskutera resultatet.
 
Dom hittade flera små cystor på min vänstra äggstock och en stor på höger sida som mätte 2,3x2,3cm. Den har på nåt vis fått blod i sig vilket orsakar min smärta. Så nu måste jag äta smärtstillande i ca en veckas tid och sen bör cystorna ha försvunnit av sig själva. Om jag fortfarande har ont efter en vecka så måste jag åka in. Annars så ska jag bara boka in ett nytt ultraljud om 2 månader för att säkerställa att dom är borta.
 
Roligare kan man ju ha det...
 
Så ingen träning denna vecka heller.. GAAAAAHHH!! Jag blir knäpp på det här.
Har någon en ung fräsch kropp att sälja.. Är i stort behov av en =)
I utbyte kan jag erbjuda en välanvänd, halvtaskig och något sliten kropp.. Haha!
 
Nej, dags att göra lite nytta och plugga lite.. 
 
Hej med er så länge!

Mitt lilla Kakmonster :)

Jag tog med mig Millie till Cannon Hilk för att storhandla och efteråt gick vi förbi ett bageri som sålde Kakmonster Cupcakes :)

Vi var ju bara tvungna att stanna och köpa en!

Millie ville knappt äta den först och var helt förskräckt efter att hon ätit upp ögonen.. Han kunde ju inte se!! :D
Hon lugnade dock ner sig och åt sen upp den och delade även med sig till mig. :)