Uppiggande!

Hela morgonen var jag som i trans av trötthet men lyckades få iväg Millie till Cherril och la sen Jack så att vi båda kunde ta en liten tupplur.. 25minuter fick jag!! Tack för den.. *suck*

Bestämde mig för att äka till Carindale och uträtta några ärenden och precis innan jag skulle åka så kom posten. Jag fick ett gåvokort på $20 i födelsedagspresent ifrån en smyckesbutik i Carindale för att jag är medlem. Jag tog med mig gåvokortet och tänkte att jag iallafall kunde gå och titta.

Väl framme så blev jag erbjuden att bli sminkad utav n tjej med mineral produkter och jag har alltid velat göra det för att få tips om rätt färger, produkt och struktur för mitt ansikte så jag tackade ja.

Det slutade med att jag införskaffade en foundation och en bronzer.. (jag!?) 


En present till mig själv som klarade uppsatsen så bra plus att det är min födelsedag på måndag =)

 

Gick vidare till några butiker och införskaffade det jag behövde och sen gick jag till smyckesbutiken dit jag fått $20.

Hittade en ring som jag gillade och med mitt gåvokort plus 30% rabatt just idag så kostade den mig bara $21. Helt okay!

 
Så nu känns det inte alls lika jobbigt att vara jag.. =)
 
Skulle ha varit och tränat imorse men jag var helt slut. Det är dock 4x 500m rodd så det kan jag göra hemma när Danny kommer hem. Vi kan göra den tillsammans.
 
Nu ska tvätten hängas medan Jack hoppar runt i sin gunga..
 
Puss på er!
 

 

 

Superglad!!!

Har massor att berätta så jag börjar ifrån början..
 
Glömde att ta kort på mig själv i min nya klänning men jag kan tala om att jag kände mig ursnygg!! Får ta kort vid ett senare tillfälle..
 
Efter att ha sett till att Met hade koll på allting så hoppade vi in i bilen och körde in mot stan. Under tiden så passade jag på att kolla mina mail på mobilen och upptäckte ett ifrån min mentor på Open Colleges. Det stod att dom nu betygsatt min uppsats som jag skickade in i tisdags. Jag fick en stor klump i magen och övervägde om jag skulle logga in och kolla eller inte. Om jag blivit underkänd så skulle hela kvällen varit förstörd men samtidigt kunde jag inte sluta tänka på det så jag var tvungen att kolla.
 
Jag loggade in och hittade ett meddelande där jag fått feedback och jag läste rad efter rad och förväntade mig ett, Tyvärr eller liknande...men det kom aldrig! Ute i kanten så stod mitt betyg, en bokstav kombination, som jag inte visste vad det stod för så jag var tvungen att söka upp gradbetäckningarna. Min mage gjorde verkligen ont av nervositet. När jag hittat förklaringen trodde jag att jag skulle avlida... HÖGSTA betyg!!!!!
Inte ens i plugget i Sverige lyckades jag få högsta betyg, och då skrev jag på svenska! =)
 
Jag kopierar in min feedback brev och gradbetäckningen här under...
 

Dear Elenor,

Congratulations on an excellent assignment submission.

Your report on Superannuation is well written. You have covered all of the topics set out in the assignment. You have covered the Superannuation Guarantee and you have correctly covered the regulatory bodies and the legislation which affect superannuation funds. You have also covered the Code of Practice.

You have made an excellent effort with task two. You have covered the duties of a senior accountant and you have identified the financial sectors an accountant would need to deal with. You have also correctly covered the regulations and your professional development activities.

Your presentation plan on sustainability has also been completed to a high standard. Your method of presentation seems to be sound and so do the sources you have included. It is evident that you have an excellent understanding of sustainability issues.

Your assignment is neatly presented and well written.

Congratulations on the grade you have received.

Regards,

 
 
Mitt betyg var HD som står för High Distinction...
 

High Distinction is awarded for work of
outstanding quality in achieving all assessment
requirements in a unit of competency together
with outstanding integration and understanding
of theory and application of skills. Evidence of
in-depth research, reading and analysis, original
and creative thought is demonstrated. A
consistent academic referencing system is used
and sources are appropriately acknowledged.

 

Jag ville bara kasta mig ur bilen och dansa, hoppa och skrika!!!!! Men jag nöjde mig med att berätta för Danny och upprepa orden, I can't believe it! :)

 

Väl framme i Southbank så åt vi middag på The Point. Vi delade på kammusslor till förrätt och till huvudrätt åt jag kyckling med grönsaker. Ingen efterrätt här inte..

Vi promenerade sen till Brisbane Convention & Exhibition Centre och slog oss ner i väntan på konserten.

Lisa Mitchell började och hon var alldeles underbar. Vilken röst den tjejen har!

Det var en kort paus efteråt innan Paul Kelly och Neil Finn klev upp på scen. Vilken konsert!!! Grym musik, underhållande och alldeles fantastisk! Hade inte dom bästa platserna men vi lever och lär så nästa gång vet jag exakt var vi vill sitta.

Under en utav låtarna så fick publiken sjunga med i refrängen och efteråt så sa Paul att han hörde någon med en bra röst. Neil höll med och dom spelade refrängen igen för att försöka lokalisera personen..och dom hittade honom. Neil bad honom att sjunga igen och sa sen, nej vänta, här ta mikrofonen. Så killen fick sjunga refrängen helt själv medans Neil & Paul spelade piano och gitarr. Vilken röst killen hade! Han fick stående ovationer från alla oss i publiken. =)

Vi var hemma strax innan midnatt och drack en kopp the innan vi sa hejdå till Met och gick och la oss. Halv ett vaknade Jack för lite välling och sen vid tre, halv 4, 4 och fem. Klockan fem gav jag upp och plockade upp honom och fixade lite mer välling. Jag var helt slut!!!

 

Men det var det värt!!

 

Utgång ikväll!!

Wohoo.. Så har dagen äntligen kommit! Danny och jag ska på konsert inne i stan. Vi ska se Paul Kelly & Neil Finn, och vi har turen att få Lisa Mitchell som öppningsakt.. =)
 
Det ska bli rikigt skönt att få lite egentid med Danny och jag har även lyxat till det med en ny klänning och nya örhängen som jag ska ha på mig ikväll. Ska se om Met kan ta ett foto när hon kommer för att passa barnen. 
Vi åker nog hemifrån runt 17-17.30 så att vi kan äta middag i Southbank innan konserten.
 
Annars då? Jo, så fort Millie har vaknat så ska hon äta frukost och allt ska packas innan hon åker till Cherril. SOm hon har saknat att åka dit efter att ha varit hemma i en hel vecka.. Idag kommer även Maya att vara där så Millie kommer att ha superkul.
 
När Millie blivit avsläppt så blir det till att åka hem, mata Jack, byta om till träningskläder och bege oss till boxen för lite Crossfit. Var där igår för första gången sen jag blev sjuk och det var tufft kan jag lova.=)
 
Efter Crossfit blir det en snabb dusch hemma innan jag tar Jack till Carindale för att ta passfoton. Måste nämligen fixa ett pass till honom inför vår kommande lång semester i december (berättar mer om den vid ett annat tillfälle).
 
Sen hoppas jag kunna träffa Fiona en snabbis över en kopp kaffe innan jag måste hem och förbereda maten till Met och Millie för ikväll..
 
Nu tror jag att jag kan höra Millie mumla i sitt rum.. Hej med er!