Jack 9 månader

Tänk va tiden går fort..
 
Jag vägde och mätte honom igår.. Killen väger 9,9kg och är 74cm lång (1cm kortare än Millie var vid 12månader!!)
 
Han krälar, går längs möbler, försöker att gå, pratar massor, är väldigt glad...men vägrar att sova hela nätter!!
Det är minst en flaska på natten, vissa nätter 2 (!!?).. Killen är hungrig konstant!
 
Jack har haft ont i munnen i ca 1,5 veckor nu då tand nr.7 och 8 håller på att titta fram genom tandköttet. Hoppas verkligen att dom kommer upp snart så att både han och jag kan få lite väl behövd sömn.
 
Jack älskar att kramas och kastar sig handlöst bakåt för att sen attackera min axel med sina framgaddar.. :D
Mammas lilla busfrö..
 
 
 
Hej hopp!!
 

Lågt, Svenska Staten.. Jävligt lågt!

Helt ärligt!
 
Min bästa vän fyllde 30 i lördags och självklart ville jag ju skicka en liten present till henne. Dvs från Australien till Sverige. 
 
Istället för att få en avi som säger att det finns ett paket att hämta (vilket oftast gör en väldigt glad och nyfiken) så fick hon en faktura på 424kr..??!!
 
Postavgift 100kr + Mervärdeskatt 324kr
 
Jag ringde direkt till Postens tullavdelning och fick tala med ett riktigt mähä till människa..Snacka om pantad och hyffsat menlös.
Han förklarade så fint och försiktigt han kunde att ´staten vill ju också ha pengar´... Va?
 
Jag frågade då så försiktigt jag kunde (utan att avslöja att jag ville ge honom en ordentlig spark i arslet) för att klargöra vad han faktiskt sa.. ´Så du menar att hon månste betala skatt på en gåva som jag redan betalat skatt på här i Australien?´ 
´Ja, varan ska ju användas i Sverige och då vill staten ha sin del..´
´Men jag har ju redan betalat skatt på varan och hade hon varit här i Australien och köpt varan själv så hade hon fått tillbaka momsen när hon kom hem till Sverige via TaxFree, dvs. inte betalat nån skatt alls...´ Vid det här laget så väste jag mest mellan tänderna..
 
´Ja, men om hon beställde varan via nätet så hade hon fått betala skatt och då går gränsen vid 200kr istället för 400kr.´
 
Va fan spelar det för roll när min present har ett värde på 1500kr???!!! Det är ju likförbannat övergränsen...
 
Han fortsatte pladdra på om att staten behövde pengar och då sa jag tack och hej..Åh va jag önskade att jag hade en hemtelefon som förr så att jag hade kunnat slänga på luren i örat på honom. Det är inte samma sak att trycka på en pekskärm..
 
Så en varning till alla som bor i Australien.. Ska ni skicka hem paket så skriv inget värde över $50..
 
Gaaaaaaaaaah, va trött man blir!
 
Men men, paketet är framme iallafall.. Vet inte om hon hämtat ut det ännu därför väljer jag att inte nämna vad det är =)
 
Hej hopp!

Utekvällen med CF gänget

Har ju glömt att berätta om vår utekväll förrförra lördagen. Vi tog taxi till Bulimba vid 18+tiden och gick till 152 (restaurant och nattklubb) för några drinkar. Det var där vi skulle träffa alla innan middagen. Det var många nya ansikten då alla har sina standard pass och jag mest möter folk som tränar kl.9.30
 
Jag fick många komplimanger för mina tights då dom ser ut som skinn (typ Sandy i Grease) och jag kände mig riktigt snygg för en gång skull. =)
En av tränarna som jag även tränar med tätt som oftast påpekade hur alla killar tyckte att jag var sjukt snygg och kunde inte ta ögonen ifrån mig när jag dansade. Jag tror att hon överdrev lite men jag växte lite kan jag lova =)
This is one hot mama hey =)
 
Vi åt supergod turkisk mat och hade väldigt roligt åt alla som försökte sig på magdans med tjejen som sprang mellan borden och dansade. När vi lyckades få upp en av våra tränare (som har en sjukt grym kropp) så skrek alla tjejer (även dom som inte tillhörde vårt sällskap). hahaha!
 
Danny presenterade mig för sina träningspolare och många visade sig vara partners till mina träningskamrater.. =)
 
Vi hade superkul, drack alldeles för mycket och dansade desto mer.. Vi blev tillsagda att lämna stället då dom tydligen hade stängt.. Det kändes stort av mig som mamma att vara ute så länge..haha!
 
Jag tog inga bilder men det fanns ett foto med mig och Danny..
 
 
Tjejen till höger med kort hår är Kirsty, en av mina tränare.. Grym tjej!
 
Inte världens bästa foto men ändå =)
 
När jag vaknade på söndag morgon kunde jag knappt gå.. Hade en inflammation i knät sen torsdagen så att dansa i flera timmar i högklackat var ju inte nån brilliant ide direkt..  Jag börjar att bli bättre nu men jag har varit tvungen att ta det väldigt lungt med crossfit. Inga squats, lunges, burpees eller box jumps för min del.
 
Det var dock värt det =) Längtar tills nästa utekväll!
 
Puss puss