Ingen bebis längre...:(

Jack fick gå till frissan för första gången pga att hans tjocka hår ger honom värmeutslag i hårbotten. Det tog ganska lång tid för mig att ta det beslutet men i tisdags så åkte det av. 

Han blev jättefin men å vad han ser äldre ut. Min lilla bebis är verkligen ingen bebis längre.. Mammas lilla bus 😄

Några bildisar före och efter:

Inga lockar kvar...


Men söt ändå 😍😊Jack har börjat visa en väldigt busig sida..

Häromdan så satt han och Millie i badet och Jack vill klättra i och klättra ur flera gånger vilket han inte får. Han svängde ut ena benet över badkars kanten och jag sa åt honom att sätta sig ner. Jack fortsatte och då sa jag: 'om du så mycket som nuddar badrumsmattan med tårna så åker du ur badet!'

Jack tittade då på mig, svängde bägge benen över badkarskanten och hängde så att hans tår var ca 2 cm från mattan och sen tog sig tillbaka in i badet. Han såg helnöjd ut! Jag kunde inte annat en skratta, jävla unge!! 😆😆😆

I förrgår så fick han tag i sopkvasten som jag använder i köket och började banka i golvet. Jag sa åt honom att sluta men då vände han på borsten och slog skaftet i golvet så det lät ännu mer. 
'En gång till och jag tar borsten ifrån dig!'
Jack tog ett steg närmare mig, tittade på kvasten, tittade på mig, slog kvasten i golvet och sprang sen iväg medans han skrattade som en galning.. Barn! 😆

En annan grej, när Millie går på toaletten så klämmer han in sig bredvid toaletten och leker med locket. Jag har sagt åt honom tusen gånger att inte röra toaletten och förra veckan var inget undantag. 
'Ta inte i toaletten har jag sagt! Det är äckligt!'

Jack tittar på mig, sträcker ut pekfingret och håller det ca 1cm från toalettstolen. Där står han och flinar och tycker att han är skitkul.. Han rör ju faktiskt inte..

Har en känsla av att han kommer att bli kul att ha att göra med som tonåring.. 😝😝

Puss puss

Hej hopp!

Nu har det gått så där lång tid igen.. Livet går upp och ner och den senaste tiden har jag varit tvungen att prioritera andra saker än bloggandet. Ibland är det jobbiga uppförsbackar men nu börjar det äntligen att plana ut.. 

Vad kan jag skriva om då...?

Jo, jag har ju sökt jobb i ca 2 månader och varit på 2 intervjuer och nu har jag ett jobb som jag väntar på att få börja. :)

Det är för ANZ Bank som Customer Consultant (dvs kassör/säljare) för Norra Brisbane så jag kommer att åka runt till olika banker och jobba där det behövs. Passar mig utmärkt då jag kan välja pass som passar mig och barnen :)

Samma dag som jag fick erbjudandet från ANZ så fick jag ett mail ifrån VDn på företaget jag jobbar för nu och hon undrade om jag var intresserad i mer jobb. Jag sa ja och i veckan som kommer får jag nog reda på lite mer om det. :) Spännande!! 

Får blogga igen när jag vet mer 😊

Puss å kram