Nytt jobb!!

Yes yes yes!! Jag fick jobbet.. Vet bara inte vart jag blir placerad ännu.. 
 
Från och med den 15:e September så är jag officiellt anställd utav ANZ bank som personlig bankman.. 
 
Det blir först en kurs i två veckor och sen får jag förhoppningsvis reda på vart jag hamnar.. Har en känsla av att jag hamnar på George street inne i city vilket funkar för mig.. Är nog det billigaste alternativet om jag ska vara ärlig.
 
Ser fram emot min nya karriär även om det kommer att vara lite tufft att jobba fem dagar i veckan med barnen på dagis från tidig morgon till sen eftermiddag... Jag hoppas på att få tillräckligt med kött på benen inom ett par månader och sen försöka att bli förflyttad till en bank närmare mig så att jag inte behöver räkna in restid och passa bussar. Om jag kan få en plats i Carindale så kan jag gå till jobbet och hämta barnen kl.16 istället för kl.17.
 
Målet är också att bara jobba fyra dagar i veckan men det kan jag bara ta beslut om efter att ha bott själv ett tag och har koll på mina utgifter. Just nu känns det lite diffust.
 
Sakta men säkert så faller alla bitar på plats.. Jag måste ju få ha lite tur nån gång i livet.. =)
 
 
 
Meningen med livet..mammas små älsklingar... <3
 
 
 
 

Millie 3år

Så vid flyttade i fredags, Millies födelsedag var i torsdags så på lördagen så hade vi fika i parken och firade henne med familj och vänner..
 
Jag köpte en Peppa Pig tårta (Greta Gris trort jag hon kallas på svenska) och lite kakor och annat gott så jag slapp baka.. Fixade några smörgåsar och Fairy Bread som är ett måste (rostbröd med smör och strössel).
 
Glömde bort att ta kort men jag fick några kort på Millie i hennes sparkly dress som hon ville ha =)
 
 
Men först några bilder på Millie från hennes födelsedag (torsdagen)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalaset var lyckat och jag var helt slut efteråt.. Så det kanske inte är så konstigt att huset inte är redo ännu =)
 
 
Millie fick massa fina saker och nu ser vi fram emot Jacks födelsedag om 2 veckor =)
 
 
Hej Hej så länge!
 

Flytt...igen..*suck*

Hej allesammans..
 
Förra fredagen så var det dags för flytt.. Jag beslutade att jag inte ville ha Dannys hjälp så jag bokade in en flyttfirma istället. Det var rätt smidigt då jag bad dom hämta upp saker jag köpt av en kompis innan dom kom till mig och plockade upp resten.
 
Det tog en timme för dom då jag redan burit ut allt på framsidan så allt var på min nya adress runt 9.30 på morgonen. Dannys mamma Met kom runt tio tiden och hjälpte mig att komma iordning..
 
Jag hade redan på onsdagen fått möbler levererat från IKEA som jag monterade på kvällen medans Danny passade barnen på vår gamla adress. Så det var inte så mycket montering på fredagen utan mer planering av var allt skulle stå och uppcakande av boxar..
 
Några foton från onsdagen;
 
Millies hylla färdig.. 
 
Jacks hylla..
 
 
Stolarna framkallade ett och ett annat fult ord men bra blev det =)
 
 
Soffan innan montering..
 
Efter x antal svordomar så var soffan äntligen monterad och klar.. Jag begav mig sen direkt hem till barnen, sa godnatt till Millie som fortfarande var vaken och öppnade sen en välförtjänt öl innan det var dags för en dusch och sen sängen..
 
Det är fortfarande saker som fattas så imorgon är det dags för IKEA igen.. Fick nämligen ett soff bord utav en kompis men jag har nu hittat både en tv bänk och ett soffbord som jag vill ha..
 
Det kommer att ta ett tag att komma iordning.. Jag jobbar fem dagar i veckan och denna helg är den första helgen som Danny har barnen fredag till söndag.. Så denna helg är fullbokad med Att göra saker.
 
 
Några fler bildisar:
 
 
Så dörren till höger är Millies rum och Jacks rum är brevid hennes.. Mitt rum är till vänster och andra dörren till vänster leder till badrummet. Rakt fram är en toalett =)
 
Badrummet har både badkar och dusch vilket är väldans praktiskt.. Dörren man kan se är in till min garderob som också har en dörr till mitt sovrum.. Lyx! =)
 
Mitt sovrum!! Om fotot varit större så hade ni kunnat se mitt skrivbord till höger (nedanför sängen) och ingången till garderoben men jag glömde ta mer foton..
 
Millies rum..
 
Har lite grejer som ska upp på väggarna men annars är det i princip färdigt..
 
Millie sover under alla dessa täcken och filtar.. =)
 
Jacks rum..
 
 
 
Han får sova i spjälsängen tills han vant sig vid rummet och huset..
 
;
Matplatsen..
 
Middags dags =)
 
Vardagsrummet (soffbordet har fått agera tv bord just nu)
 
Köket.. Dörren leder till tvättstugan och en till toalett..
 
 
Jag måste säga att jag verkligen gillar huset och kan se oss bo här så länge som det bara går.. Kontraktet jag skrivit på gäller i 12 månader och sen får vi se om vi får förnya.. Det ska nog inte vara några problem, hoppas jag..
 
Millie tycker också om huset och har verkligen anpassat sig.. Hon förstår att mamma bor i ett hus och att pappa bor i ett annat (det gamla huset som hon kallar det)..
Problemet är Jack.. Han gillar att springa omkring och leka i huset men han ber mig om och om igen efter "home". När jag svarar att det här är vårt nya hem så blir han väldigt upprörd. Han vaknar flera gånger på nätterna och gråter efter pappa och home..  
 
Vi får se hur det går efter den här helgen.. Det är första helgen med pappa (en HEL helg) i vårt gamla hus. Jag hoppas att det kommer att bli lättare för honom att förstå separationen.
 
Det är fortfarande jobbigt känslomässigt och jag har mina toppar och dalar.. När jag är ledsen så är det inte över vårt förhållande i sig utan mer besvikelsen över att inte kunna ge mina barn en familj med sin pappa. 
Jag hoppas bara att D tar sig an pappa rollen lite mer nu när vi separerat och har barnen alldeles själv..
 
Vi är på rätt väg men det kommer att ta ett tag att finna ett lugn och balans känner jag..
 
Boende för mig och barnen var steg nummer ett.. Nästa är jobb och sen egentid för mig.. Tid för barnen har jag alltid och dom kommer alltid att komma först för mig..
 
Puss på er..