Flytt...igen..*suck*

Hej allesammans..
 
Förra fredagen så var det dags för flytt.. Jag beslutade att jag inte ville ha Dannys hjälp så jag bokade in en flyttfirma istället. Det var rätt smidigt då jag bad dom hämta upp saker jag köpt av en kompis innan dom kom till mig och plockade upp resten.
 
Det tog en timme för dom då jag redan burit ut allt på framsidan så allt var på min nya adress runt 9.30 på morgonen. Dannys mamma Met kom runt tio tiden och hjälpte mig att komma iordning..
 
Jag hade redan på onsdagen fått möbler levererat från IKEA som jag monterade på kvällen medans Danny passade barnen på vår gamla adress. Så det var inte så mycket montering på fredagen utan mer planering av var allt skulle stå och uppcakande av boxar..
 
Några foton från onsdagen;
 
Millies hylla färdig.. 
 
Jacks hylla..
 
 
Stolarna framkallade ett och ett annat fult ord men bra blev det =)
 
 
Soffan innan montering..
 
Efter x antal svordomar så var soffan äntligen monterad och klar.. Jag begav mig sen direkt hem till barnen, sa godnatt till Millie som fortfarande var vaken och öppnade sen en välförtjänt öl innan det var dags för en dusch och sen sängen..
 
Det är fortfarande saker som fattas så imorgon är det dags för IKEA igen.. Fick nämligen ett soff bord utav en kompis men jag har nu hittat både en tv bänk och ett soffbord som jag vill ha..
 
Det kommer att ta ett tag att komma iordning.. Jag jobbar fem dagar i veckan och denna helg är den första helgen som Danny har barnen fredag till söndag.. Så denna helg är fullbokad med Att göra saker.
 
 
Några fler bildisar:
 
 
Så dörren till höger är Millies rum och Jacks rum är brevid hennes.. Mitt rum är till vänster och andra dörren till vänster leder till badrummet. Rakt fram är en toalett =)
 
Badrummet har både badkar och dusch vilket är väldans praktiskt.. Dörren man kan se är in till min garderob som också har en dörr till mitt sovrum.. Lyx! =)
 
Mitt sovrum!! Om fotot varit större så hade ni kunnat se mitt skrivbord till höger (nedanför sängen) och ingången till garderoben men jag glömde ta mer foton..
 
Millies rum..
 
Har lite grejer som ska upp på väggarna men annars är det i princip färdigt..
 
Millie sover under alla dessa täcken och filtar.. =)
 
Jacks rum..
 
 
 
Han får sova i spjälsängen tills han vant sig vid rummet och huset..
 
;
Matplatsen..
 
Middags dags =)
 
Vardagsrummet (soffbordet har fått agera tv bord just nu)
 
Köket.. Dörren leder till tvättstugan och en till toalett..
 
 
Jag måste säga att jag verkligen gillar huset och kan se oss bo här så länge som det bara går.. Kontraktet jag skrivit på gäller i 12 månader och sen får vi se om vi får förnya.. Det ska nog inte vara några problem, hoppas jag..
 
Millie tycker också om huset och har verkligen anpassat sig.. Hon förstår att mamma bor i ett hus och att pappa bor i ett annat (det gamla huset som hon kallar det)..
Problemet är Jack.. Han gillar att springa omkring och leka i huset men han ber mig om och om igen efter "home". När jag svarar att det här är vårt nya hem så blir han väldigt upprörd. Han vaknar flera gånger på nätterna och gråter efter pappa och home..  
 
Vi får se hur det går efter den här helgen.. Det är första helgen med pappa (en HEL helg) i vårt gamla hus. Jag hoppas att det kommer att bli lättare för honom att förstå separationen.
 
Det är fortfarande jobbigt känslomässigt och jag har mina toppar och dalar.. När jag är ledsen så är det inte över vårt förhållande i sig utan mer besvikelsen över att inte kunna ge mina barn en familj med sin pappa. 
Jag hoppas bara att D tar sig an pappa rollen lite mer nu när vi separerat och har barnen alldeles själv..
 
Vi är på rätt väg men det kommer att ta ett tag att finna ett lugn och balans känner jag..
 
Boende för mig och barnen var steg nummer ett.. Nästa är jobb och sen egentid för mig.. Tid för barnen har jag alltid och dom kommer alltid att komma först för mig..
 
Puss på er..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Ida:

skriven

Jättefint hus! Snyggt!

Svar: Tack så mycket!! :)
Lillenor

2 Anonym:

skriven

Fina Elinor! Känner igen mig så mycket i dina känslor. Hur jobbigt det känns i mammahjärtat när barnen är ledsna och längtar. Men vet du, det blir bra till slut. Lovar! Du är en stark kvinna och den absolut bästa mamman för dina barn!
Kram

3 Cecilia:

skriven

Vet inte varför jag blev anonym, det var inte meningen! :-)

Kommentera här: