Lunch i stan!!

Idag ska jag faktiskt vara lite social och traffa Tanya inne i stan. Vi ska ga och kaka lunch och jag far prata lite svenska.. *wohoo* Ska bli kul med en uppdatering om allt dom haft for sig och vad dom tycker om Brisvegas (aka Brisvenice) hittills.

Ikvall ska jag lyxa till det med potatisgratang, tzatziki och kyckling..bara for att jag vill! :) Danny ska ev. ha nagra grabbar over pa middag om dom inte drar ut. Maten racker gott och val till dom med..men jag hoppas dom gar ut sa att jag kan ata rester i flera dagar. *hahaha*

Bakade sockerkaka haromdan som jag sa och den blev super smarrig! Ater nog alldeles for mycket med tanke pa att jag inte tranat eller promenerat pa ca 2 manader sa det blir till att satta igang igen. Nasta vecka da jaklar. Har dock inte gatt upp ett enda kilo under julen sa jag ar makta stolt. :) Behover dock omvandla allt fett till muskler, eller nat :)

I torsdags sa var jag och Danny pa bio. Forst sushi (*mums*) och sen sag vi The Fighter med Mark Wahlberg och Christian Bale. Jag var valdigt imponerad av Bales insats da han alltid spelar en och samma typ av roll men den har var annorlunda. Han gjorde ett grymt bra jobb och jag gillade verkligen filmen. Hans basta roll hittills!

Nej dags for att hoppa in i duschen och gora mig iordning.

Ha det bra allesammans!!

Puss Puss