Jag blir galen!!

Mina utslag kommer att driva mig till vansinne jag lovar... Klockan är snart halv ett på natten och jag sitter uppe och försöker att ignorera mina händer och fötter som kliar och känns som om dom håller på att brinna upp. *suck*

Har varit en rätt så tuff helg om jag ska vara ärlig. I fredags så var jag som sagt till barnmorskan och visade där upp mina uppsvullna och sargade fötter som började klia efter att ha suttit i väntrummet i mer än 1 timme.
Hon gjorde de vanliga kontrollerna för att se att bebis mådde bra (vilket hon gjorde) och sen gick hon och hämtade en doktor.
 
Troligtvis utslag pga influensan jag hade för 2 veckor sen. "Hör av dig om det sprider sig till andra delar utav kroppen". Det har det nu gjort så jag ska ringa dom imorgon bitti.

På fredag kväll så drog vi hem till Footy där det bjöds på Lasagne och vitlöksbröd. Smarrigt värre! Det avslutades med ostglass som jag själv hade fixat ihop (Footys favvis). :)
När vi kom hem blev det sängen direkt och jag började känna av en ihärdig halsbränna. Försökte att ignorera den men det slutade med att jag fick springa till toaletten och spydde som en gris. Trodde att berodde på att maten vi ätit var ganska starkt kryddad (för min smak) men sen under lördagen så hände det igen.

Lördagen började rätt bra även om jag inte mådde 100%. Footy kom och hämtade mig vid 10-tiden då vi skulle ut och shoppa för att han ville köpa något till bebis. Vi drog till Carindale där han först bjöd mig på fika, kaffe och tårtbit.. *mums*
Vi gick sen runt en stund och hittade tillslut en robot i plysh, ett baby gym och en lekmatta som han köpte till bebis. Han är för go den killen :)Han släppte av mig hemma strax efter halv ett och då åt jag & Danny lunch. Towella hoppade lunchen då hon inte mår riktigt bra. Gissar på att hon åkt på influensa så jag ska ta henne till doktorn imorgon.
Vid 3-tiden så åkte jag och Danny över till Ross & Marg för att dumpa av spjälsängen samt allt annat som vi inte vill ha i huset när vi har öppet hus. Helt plötsligt så började jag känna mig riktigt konstig. Yr, svimfärdig, illamående, svag och gråtfärdig. Jag bad Danny köra hem mig omedelbart och jag gick direkt och la mig i sängen. Efter ca 10 minuter så var det bara att springa till toaletten och spy. *suck* Något less!

Sov i 2 timmar och sen gick jag upp och gjorde iordning middag vilket gick ner utan problem och jag mådde inte illa alls. Däremot så började mina fötter och smalben att klia så jag låg i soffan med ett kylpack för att få svullnaden att gå ner. Vi gick och la oss vid halv tio men jag vaknade strax efter midnatt och var i stort behov av kylpacket igen. Denna gång hade det spridit sig upp till magen (dock inte på magen).
Låg vaken till strax efter 4 då jag äntligen somnade.

Vaknade strax efter kl.7 och då hade det mesta av klådan gått över men fötterna såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Vi åt frukost och började sen göra iordning inför min baby shower.

Baby showern blev väldigt lyckad men jag skriver mer om den samt lägger upp bilder i ett senare inlägg.

Började må illa igen efter att alla gått så jag gick och la mig en stund. Gick upp runt 17.30 och var tvungen att äta nånting. Jag & Towella åt en varsin smörgås och jag värmde upp lite rester från fysen till Danny. Hade ingen ork till att ställa mig och laga mat. Gick och la mig strax efter sju då mina fötter börjat svälla och klia igen. Självklart tog jag med mig min nya bästa vän, kylpacket :)

Vaknade strax innan midnatt av att kylprylen var varm och mina händer och fötter värkte utav klåda och hetta. 
Så kylpacket åkte raskt in i frysen igen och jag smörjde in händer och fötter med salva för blöjeksem (man tager vad man haver *s*). Hjälper väl inte sådär jättemycket men att sitta vid datorn och blogga får mig iallafall att tänka på annat. Har också laddat upp alla foton från baby showern men jag uppdaterar nog bloggen imorgon istället. Ska kolla om mitt kylpack blivit kallt ännu och isåfall ska jag försöka att somna om igen.

Imorgon är det ju den 1:a augusti och Pillis, jag lovar att jag ska ta Danny i "Pinch & a punch" den här gången också.. Fyra månader i rad (om vi inte räknar med juni då jag befann mig i Sverige). :D Han kommer att bli galen på mig.. *hahaha*

Godnatt allesammans!!