Shopping shopping shopping

Det har det blivit mycket av.. :)

Skaffade mig en Iphone 4 i förrgår och hittills så är jag mycket nöjd. Har köpt ett fint rosa skal till den som funkar mycket bra med den vita mobilen. Very nice!

Jag har ju hängt väldigt mycket på Ebay och lyckades ha det högsta budet på en spjälsäng som vi var och hämtade idag. Den är jättefin och kan göras om till en småbarnssäng när bebis blir större. Perfekt ju!Som ny kostar den $500 men jag lyckades få den här för $136 och den har bara några få repor på sidorna. Vi har redan monterat upp den i sovrummet och jag är super nöjd! Ska bara skaffa en madrass men det gör jag när jag har tid.

Var till Carindale tidigare för att titta på en barnvagn som jag sett på ebay. I butik kostar den $319 men på ebay ligger den ute för $50. Vagnen kan användas från att barnet är nyfött upp till 17kg. Känns som en investering då man slipper att köpa ny så fort ungen vuxit lite.
Provade att fälla ihop vagnen samt att lyfta den och det var absolut inga problem. Den passar mig alldeles utmärkt. Så nu har jag lagt ett bud på ebay och det är 2 timmar kvar av budgivningen.. Jag är den enda som lagt något bud så det är bara att hålla tummarna. :)

När jag ändå var upp dit så ville Danny att jag skulle köpa en parfym till mig själv som han tycker om.
Essence av Narciso Rodriguez. För samma pris som bara flaskan så fick jag även en neccesär samt en glittrig body gel och för att vara skjysst så slängde säljaren med en mini flaska att ha i väskan eller när man är ute och reser. Skjysst! :) Bortskämd! :DInte dåligt va..

Ikväll blir det till att åka hem till Footy för middag med honom, Hannah, Biba & Amelia.. Myyys <3

Ha det bra allesammans!

Puss & Kram