Allmänt

Det gick bra hos tandis. Hade tydligen två trasiga tänder efter min lilla olycka med piercingen. Den övre tanden (huggtanden) var bara att slipa till men tanden i underkäken var tvungen att lagas. Min lilla mjölktand. Den har fått utstå mycket kan ni tro. Lyckades också få en fräck fläskläpp på underläppen efter att tandläkaren och tandhygienisten slagits om plats i min mun. Dom lyckas alltid klämma min läpp mellan ett verktyg och en tand. *suck*

Idag så regnar det och jag har faktiskt sett fram emot det. Det har varit så himla kvavt. Vi är äntligen på väg mot vinter och det är mellan 19 och 28 grader ute under dagarna. Nice :) Hoppas dock att regnet lugnar ner sig när jag ska till jobbet om två timmar. Vill inte bli blöt.

Idag är det Towellas födelsedag!! Hon fyller hela 11år men vi kan inte fira henne förrän i helgen då hon befinner sig hos sin mamma. Vet inte ännu vad vi ska hitta på för kul men det visar sig. :)

Slutar kl.14 idag och då ska jag & Danny åka och hälsa på hans mormor som ligger på sjukhus. Hon har legat inne i en vecka och hon har både bra och dåliga dagar. Får se hur hon mår idag.

Måste bara berätta vad jag såg häromdagen...
För ett tag sen så var det en reklam som gick där dom sa: "don't be a galah". Jag frågade Danny vad det betyder och tydligen så är en Galah en ganska så puckad fågel. Vi har massor i parken brevid oss men jag har aldrig märkt något konstigt med dom...tills för någon vecka sen..
Jag körde förbi parken och upptäckte något som hängde i elledningen över vägen lite längre fram.
Jag började skratta när jag såg att det var en galah som hängde uppochner och försökte att komma upp i en stående position på linan! Nu förstår jag vad dom menar..har aldrig sett en fågel som inte kan landa på en elledning förut!! *hahaha*Det var allt för denna gång....hej med er!!