Mitt huvud är fullt

Det känns så iallafall.. Jag försöker att skriva ner listor över allt som måste göras, fixas, inhandlas, planeras, kollas upp men det känns som om jag har listor överallt nu..
 
Att fixa el, internet, möbler, och allt annat så billigt som möjligt har visat sig vara så otroligt tradigt.. Jämför priser till höger och vänster och har otrolig besluts ångest.
 
Har iallafall bestömt mig att flytta fredagen den 29e och har planerat Millies födelsedagskalas den 30e.. Bara en enkel tillställning i parken nära deras dagis.
 
Jag klurar också på om jag ske be D om hjälp med flytten eller inte.. När vi gjorde slut så lovade han att hjälpa mig men den senase tiden så har han ignorerat mig och pratar knappt med mig. Jag vill verkligen inte blanda in honom men samtidigt så kommer det att kosta rätt mycket att hyra en flyttfirma.. *suck*
 
Var iväg i onsdags för att titta på en soffa samt prova madrasser men det var hyffsat lönlöst då dom sålt visnings exemplaret på soffan och jag fick ett erbjudande om en säng av en kompis. Så jag ska göra ett nytt försök med soffköpet på lördag då D har barnen.
 
Ska också inhandla resterna smått och gott som täcken, tallrikar och dylikt.
 
Ser fram emot att få inreda mitt eget hem.. Även om det kommer att ta ett tag att få till det.. 
 
Måste även börja se mig om efter en billig bil då jag bara får låna min bil utav D i 6 månader... 
 
 
Ibland är livet sådär extra intressant..
 
Förresten, intervju gick riktigt bra tror jag.. Det visade sig att jag hade väldigt mycket gemensamt med killen som intervjuade mig ihop med Cassie min chef. Vi skrattade mest igenom hela intervjun och glömde bort vad vi höll på med då vi snackade om annat. =) Snubben snackar norska av alla språk så det var lite kul att få prata svenska..
 
Får reda på resultatet i nästa vecka så det känns spännande... Har haft så många bra saker som hänt mig de senaste 2 veckorna så det är inte klokt (trots att det varit sjukt jobbigt med separationen)..
Håller tummarna nu för ett fast jobb med utbildning till bankman.. =)
 
 
Puss på er!