I'm back!

Hej allesammans! 
 
Jag är äntligen tillbaka, starkare och lyckligare än någonsin!!! =)
 
Har haft ett par underbara veckor av insikt och uppenbarelser och jag har nu kommit fram till att jag har det väldans bra..
 
Nya jobbet är roligt och det är så mycket att lära vilket gör det kul. Jag blev placerad inne i stan och har kommit in i en någorlunda rutin med barnhämtning och bussresor.
 
Jag hade planerat att lämna mitt andra jobb som jag gör hemifrån men det ser ut som att jag blir kvar några månader till. Tanken var att jag skulle lära upp en tjej i London men det har visat sig vara lite klurigare än vad ledingen tänkt sig. Så jag erbjöd mig att stanna tills allt ordnat upp sig och tills min efterträdare känner sig redo att ta över hela min roll (dom insåg inte att jag har hand om hela Australien *haha*).
 
Vilket inte gör så mycket nu när vi är två personer som delar på jobblasset.. Det ger ju lite extra pengar så varför inte.
 
Har också börjat jobba lördagar på banken när barnen är hos Danny så idag är en jobbdag för mig.
Efter jobbet så ska jag åka och hämta min nya bil!!!! Danny ville ju ha tillbaka min bil så jag har hittat en Hyundai i30 som är superfin! Fick ett kanon pris på bilen (killen som säljer den gillar mig av nån anledning *haha*).
 
Lägger upp en bild senare då bilden jag har inte riktigt stämmer överens nu efter att jag bett dom tona rutorna innan jag plockar upp den. =)
Jag kallar henne (min nya bil) för Electric Blue... Efterträdare till den Blå Faran som var min lilla skit Golf som jag älskade att köra omkring i hemma i Märsta.. =)
 
Annars då.. Barnen är toppen och har verkligen anpassat sig till vår situation. Har också haft turen att få en separerad mamma med två döttrar som grannar. Barnen springer fram och tillbaka, äter middag tillsammans och låter oss mammor sitta och snacka skit i flera minuter utan att störa.. =)
Hennes barn är 4 och 8 men dom har roligt ihop ändå.
 
Det får bli ett kort inlägg såhär på morgonen men jag försöker att skriva imorgon igen..
 
Puss å kram på er!