Tillbaka igen, för tillfället iallafall :)

Godmorgon allesammans! Eller, kanske inte för er men här i Australien så är klockan inte ens 6 på morgonen. Som vanlilgt är jag uppe med tuppen kl.5 och har för ovanlighetens skull inget jobb att göra. Barnen kommer att sova en stund till så jag tyckte att det passade sig att blogga lite.
 
Jack har precis vaknat men ville sitta i soffan en stund och titta på Pettson och Findus. :)
 
Jag har inte bloggat på ett tag men nu har livet lugnat ner sig lite och jag börjar få koll på min arbete/barn/fritid-balans...
 
Det har varit mycket jobb dom senaste månaderna men det bör lugna ner sig lite nu.. Vi hade en tjej som bytte till en annan bransch så jag var tvungen att kliva upp till en mer ansvarsfull roll som assisterande bankchef men nu har vi fått in en annan tjej som tar över den rollen i några månader. Planen är att dom ska lära upp en kille från nya zealand i tre månader innan han tillträder som vår nya assisterande bankchef.
Jag tackade nej till att söka rollen då jag inte vill jobba så långa dagar. Just nu jobbar jag deltid så jag kan sluta kl.16 för att åka och hämta barnen på dagis.
 
Jag har stora planer för mitt jobb på banken (enbart pga min otroligt grymma chef som verkar se potential som jag kanske har lite svårt att se just nu men jag litar på henne) =)
Nästan hela detta år har bestått utav kurser och träning på jobbet så nu har jag börjat med huslån =) 
Det är läskigt och spännande på samma gång! Mitt mål (efter lite påtryckningar från chefen *s*) är att fokusera på huslånen och bli så pass bekväm att jag specialiserar mig på det området och bara gör lån. Den rollen är mer flexibel samt dubbelt så mycket i lön så det skulle passa mig alldeles utmärkt. Jag skulle vilja se mig i den rollen innan Millie börjar skolan vilket är år 2017 men min chef tror att det kan bli verklighet inom 4-6 månader.. Jag vet inte jag..
 
Vi får se hur det går..
 
Det fick bli en snabb uppdatering nu.. Båda barnen har vaknat och vi måste göra oss iordning för dagis och jobb..
 
Ikväll ska barnen till sin pappa (vilket dom gör varje onsdag) och själv ska jag på konsert... Florence and the machines!! Hoppas det blir en grym kväll.. Gör ett nytt försök att blogga imorgon bitti för att uppdatera lite mer.. =)
 
 
Ha en toppendag!

Kommentera här: