'Var får du allt ifrån...?'

'Jag får allt från olika...........håll.
Livet ger mig uppslag, vardagens små händelser inspirerar mig..'
 
Bonuspoäng om ni vet var den inledningen kommer ifrån.. ;)
 
Vilken vecka det har varit..
 
Jag har glömt att berätta vad som hände i fredags morse. Pga att dom reparerat vår uppfart så var jag tvungen att parkera ute på gatan så på morgonen när vi var på väg till dagis så bar jag på alla väskor och barnen bar sina ipads. Jack snubblade på den ojämna marken och tappade ipaden varpå skärmen sprack. Jag visste att Millies hade sprickor i sin också så jag ringde mitt försäkringsbolag för att få dom fixade så det är på gång. Kostar bara $250 istället för att ta dom till en reparatör och betala runt  $400-$450. Roligare kan man ju ha det...
 
På tisdag morgon (igår) så startade inte min bil...Den var helt död. Jag var tvungen att ne Jules, vår granne, om hjälp så hon skjutsade oss till dagis och släppte sen av mig vid bussen.
Väl på bussen så ringde jag till Roadside Assist (kostade bara $149 *suck*) och bokade in en mekaniker att komma och kolla på bilen kl.18 och ordnade så att Marg hämtade barnen åt mig.
 
Mekanikern konstaterade att mitt batteri dött pga att någon (läs Jack) tänt alla lampor i bilen och jag märkte inte det. Jag var tvungen att köpa en laddare vilket kommer att vara till nytta när jag åker till Sverige för att se till att batteriet håller sig i toppform. Det var ytterliggare $125..
 
På kvällen så tände jag ett ljus som jag haft ett tag.. Det är ett doftljus i ett glas och efter att ha nattat barnen så upptäckte jag att glaset spruckit och bränt sönder mitt köksbord... varför inte liksom?
 
Jag skulle kunna vara på riktigt dåligt humör men bestämde mig för att se allt som nyttiga lärdomar och jag lovar att jag lärt mig nödvändiga saker från detta..
 
Hoppas verkligen att jag inte behöver spendera mer pengar på bilen då jag redan spenderat nästan $1000 i April då jag fixade min GPS och bilen var på service. Snabba 10000kr som jag lyckats spendera inom 4 veckor.. Roligare kan man ju ha det..Hahaha!
 
Nej, dags för sängen om jag ska orka gå till gymmet kl5 imorgon bitti..
 
 
Puss på er!