En liten uppdatering om mitt liv..

Haha, vilken rubrik.. :)

Men ärligt, jag har inte skrivit mycket om vad som händer förutom Millie's utveckling..


Så här kommer det..

I fredags så var jag & Danny ut med några vänner för att se Ross Noble (stå upp komiker från England).
Först åt vi middag på en spansk tapas restaurant i Southbank vid namn Olé. Supergod mat och inte alls så farligt  dyrt. Helt plötsligt dök Ross Noble upp och åt middag vid bordet snett bakom oss :)

Vi gick sen vidare till QPAC och satte oss ner en minut innan showen började.. vilken tajming! :D

Showen var kanon!! Jag fick verkligen anstränga mig för att höra vad han så ibland då hans dialekt var ganska kraftig. Han var lite för mycket på sina håll men i det stora hela var showen bra..

I måndags så var det dags för mamma-gruppen att träffas igen och denna gång provade vi en ny park i Bulimba, Hawthorne Park. Dumt gjort!
Visserligen var parken jättemysig men full med myror!

Jag la ner vår superstora picknik filt som vi alla fick plats på och såg några myror som jag viftade bort.. Rätt som det var så blev jag biten utav en stridsmyra (bull ant/soldier ant) i handen under lillfingret och SATAN va ont det gjorde!!

Både lillfingret och ringfingret domnade bort och det gick stickningar upp till armbågen!
Strax därefter så blev Millie biten två gånger på låret..stackars!

Bettet kliar fortfarande men gör ont så det går inte att klia på :(I tisdags så var jag till Garden City och beställde en ny vagn.. En som kan ta två små gullungar :)
Den var ganska dyr men andra hands värdet är rätt okay så i slutändan så kanske det inte blir så himla mycket. Och vi kommer att få mycket användning utav den då man kan ändra om sätena så att den bara tar minstingen när Millie börjar knata omkring ordentligt. Det kommer att ta 12 veckor innan jag får vagnen. *suck*


Igår var jag till vår förra granne på Perth street, Cheryl, och pratade om att använda henne som dagmamma åt Millie. Towella brukade gå där och älskade det. Cheryl tyckte att det skulle bli roligt..
Jag har ingenting emot henne men en utav lilltjejerna som hon passar är en riktig satunge. Om det inte funkar så får jag hitta nåt annat.
Så jag ska lämna av Millie imorgon fredag i några timmar och se hur det går.
Om det funkar så ska jag försöka boka in några arbetspass nu när vi öppnat en ny butik i Carindale..

Vad mer kan jag berätta??

Jag är fortfarande gravid (*no shit*) och mår toppen.. :D
Magen har sakta börjat puta lite och frånochmed söndag så ska jag börja med blogguppdateringar ang mina graviditetsveckor.

Annars händer det väl inte så mycket..

Hade Emma över imorse på morning tea med hennes dotter Olivia (snart 2år) och Sam (5,5 månader). Det blev scones, chokladmuffins, digestive kex med choklad och vindruvor. Massa smarrigt med andra ord :)


Nu börjar Sport Relief UK.. Om dom visar det i svensk tv så rekomenderar jag er att se det. Toppenprogram! David Walliams är en utav mina favorit komiker.. I förra avsnittet så var en annan favorit med, Jimmy Carr! :)


Hej med er så länge!