Jag då?

Ja, hur är det med mig då?

Det rullar på kan jag ju säga..

Har inte tränat på ca 8 veckor och jag har haft en sjukt abstinens men jag har äntligen kommit över det faktum att jag inte kommer att kunna träna förrän i januari nästa år. Detta pga olika anledningar. 

#1 Jag har haft problem med bihåleinflammation under en längre tid och fick göra en magnetröntgen för några veckor sen. Det visade sig vara en ganska svår inflammation vilket resulterar i grym huvudvärk dagligen. Fick träffa en specialist i onsdags och han gav mig två olika sorters medicin som jag ska ta men jag måste väntar tills Januari då jag ska opereras om 2 veckor och medicinen kan påverka min läkningsprocess. 

#2 Opertion om två veckor. Lång historia.. Hade ett bröst som inte utvecklades som tonåring och valde att operera in ett implantat när jag var 23. Jag var väldigt nöjd med att ha två lika stora bröst. Sen under år 2008 så gick jag ner 10kg och hade återigen samma problem. Denna gång var mitt opererade bröst större. Jag höll vikten och gjorde en ny operation när jag var 25 (år 2009) så jag fick ett mindre implantat. 
Allt har varit frid och fröjd tills nu, efter ammning av två barn, och mitt andra bröst är mer eller mindre obefintligt. Jag har därför valt att sätta in ett implantat i det också för att få dom någorlunda lika. Samma storlek iallafall (nu skiljer dom 2 storlekar och det är grymt jobbigt). Min privata försäkring samt Medicare täcker en del av kostnaden vilket är skönt. Längtar till nästa fredag!! :)

#3 Gjorde ju illa ryggen för några månader sen och har lyckats göra det igen. Denna gång längre ner och detta pga att jag konstant bär väskor och Jack på vänster sida samt sitter ner under längre perioder pga jobb och studier. Jag måste därför vila upp min rygg, inte bära för mycket och ta många pauser i sittandet och byta position från sittande till stående så ofta jag kan. 

#4 Jobb jobb jobb! Har blivit långa dagar och även om jag varit frisk så hade jag iallafall inte hunnit med att träna. 

Så då har ni lite koll :)

För tillfället så planerar jag min och Dannys camping tripp nästa helg då vi lämnar barnen hemma med Towella och Marietta från Torsdag till söndag.. Känns lite småläskigt att vara borta så länge med det ska nog gå. Vi ska till Mud Bulls and Music vilket är en country festival i Jimna. Vi var där 2009 och Danny har varit där varje år sen dess men jag har missat då jag varit gravid och hemma med barn :) Men inte i år!!

Sen blir det till att fixa allt inför resan till Boracay i december. Inte långt kvar nu!!!! :D

Puss på er!

Kommentera här: