Jackie boy..

Mammas älskade lilla monster.. Så himla gosig emellanåt så jag blir alldeles varm i hjärtat.
 
Jack växer så det knakar och är större än de flesta barn som vi känner i hans ålder. Fick höra att somliga tycker att han är tjock och dom människorna kan ta och gräva ner sig.. Jack är inte tjock utan ett stort barn med stor aptit som rör på sig konstant.
 
Han älskar att vara utomhus, vilket vi kan vara rätt mycket nu i det nya huset. Jack vill helst leka med Millie alternativt retas med henne men Millie är väl kanske inte lika road. Dom har blivit något bättre på att leka tillsammans vilket underlättar något otroligt för mig vid matlagningsdags..
 
Jack förstår det mesta man säger och försöker att prata hela tiden..Dessvärre förstår jag inte mycket utav det.. Bil..Det ordet har han kunnat i evigheter =)
 
Mamma, Daddy, mummy (dummy,napp), Mimi (Millie), Nindi (Indy), baba (bada), nojnoj (yoghurt) och definitivt ordet no är några av de vanligaste. =)
 
För att inte tala om ordet more.. =) Ska alltid ha mer..
 
Några bilder kan vi väl slå till med också..
 
Lite lik Emil i Lönneberga =)
 
Jack gillar också väskor..
 
Busunge..
 
Mammas älskling..
Litet charmtroll..
 
Tut Tut!
 
Hahaha..
 
 
 
 
 
Sötnosen..
 
Det var lite snabbt om Jack som faktiskt är 18 månader idag =)
 
Puss på er!
 
 
1 Ulrika:

skriven

Tjock??!! Herregud! Jag tycker han ser ut som en normal bebis (vad nu normal är). Ta inte at dig av elaka kommentarer och njut av dina fina sma barn :)

Kommentera här: