Allmänt

Det gick bra hos tandis. Hade tydligen två trasiga tänder efter min lilla olycka med piercingen. Den övre tanden (huggtanden) var bara att slipa till men tanden i underkäken var tvungen att lagas. Min lilla mjölktand. Den har fått utstå mycket kan ni tro. Lyckades också få en fräck fläskläpp på underläppen efter att tandläkaren och tandhygienisten slagits om plats i min mun. Dom lyckas alltid klämma min läpp mellan ett verktyg och en tand. *suck*

Idag så regnar det och jag har faktiskt sett fram emot det. Det har varit så himla kvavt. Vi är äntligen på väg mot vinter och det är mellan 19 och 28 grader ute under dagarna. Nice :) Hoppas dock att regnet lugnar ner sig när jag ska till jobbet om två timmar. Vill inte bli blöt.

Idag är det Towellas födelsedag!! Hon fyller hela 11år men vi kan inte fira henne förrän i helgen då hon befinner sig hos sin mamma. Vet inte ännu vad vi ska hitta på för kul men det visar sig. :)

Slutar kl.14 idag och då ska jag & Danny åka och hälsa på hans mormor som ligger på sjukhus. Hon har legat inne i en vecka och hon har både bra och dåliga dagar. Får se hur hon mår idag.

Måste bara berätta vad jag såg häromdagen...
För ett tag sen så var det en reklam som gick där dom sa: "don't be a galah". Jag frågade Danny vad det betyder och tydligen så är en Galah en ganska så puckad fågel. Vi har massor i parken brevid oss men jag har aldrig märkt något konstigt med dom...tills för någon vecka sen..
Jag körde förbi parken och upptäckte något som hängde i elledningen över vägen lite längre fram.
Jag började skratta när jag såg att det var en galah som hängde uppochner och försökte att komma upp i en stående position på linan! Nu förstår jag vad dom menar..har aldrig sett en fågel som inte kan landa på en elledning förut!! *hahaha*Det var allt för denna gång....hej med er!!

Gaaaaaaahh!!

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig....... *suck*

Har varit hemma hela dagen och rensat i garderober samt packat undan sånt som vi inte använder och behövde bara dra iväg till affären en snabbis för att handla mat. Blev sugen på att baka något så jag bestämde mig för att köpa hem ingredienser till att göra kanelbullar. Väl på Wollies så inser jag snart att dom inte har pärlsocker i det här landet!!!! *?*

Jag frågade två olika personer om dom ens hört talas om det och det hade dom ju självklart inte. Dom kör ju glasyr till allt här. Så jag köpte hem en påse hackade nötter istället att ha på. Inte en favorit direkt men vad gör man.

På vägen hem så tröstade jag mig med en Twix och det skulle jag ju absolut inte ha gjort..
Lyckades bita i min piercing och på så vis bita av en hörntand så nu är det en äkta huggtand istället.. Gaaaaah!

Har nu tagit ut min piercing (*gråter*) och ska till tandläkaren kl.16.30 och laga huggtanden.. :(
Inga piercingar kvar!!! Känner mig vilse..vem är jag nu?
Men det var oundvikligt, har klurat på att ta ut den tidigare och nu blev jag tvungen. Jag vänjer mig säkert..

Får trösta mig med att jag faktiskt fick en present idag.. :) Marg kom förbi med ett linne till mig..Kan ju inte annat än hålla med :)

Nej, tillbaka till rensandet av garderober nu.. Och jag skippar bakningen idag..

Hej svejs!

Vecka 17

Ny uppdatering om bebis :)
Har nu gått in i vecka 17 och så här skriver gravid.se:

Ökad svettning är vanligt hos mamman, vilket beror på ökad blodmängd. Många kvinnor blir även täppta i näsan. Vidare kan slidan avge en ökad mängd sekret. Behovet av att kissa ofta bör ha gått över vid det här laget.

Ditt barn är 11-12cm långt från huvud till stjärt och väger ca 150g. Huvudet är visserligen stort ännu, men det börjar se mer proportionerligt ut. Ögonen är fortfarande slutna, men de har blivit större och ögonfransar och ögonbryn har blivit längre. Underhudsfett börjar lagras, det hjälper till att hålla värmen samt ger energi. På huvudet växer mer och mer hår. Alla fingrar och tår har nu fått pyttesmå naglar. Det lilla hjärtat pumpar runt ungefär 24liter blod per dygn. Barnet blir medvetet om ljud utifrån och kan reagera på dem. Bröstkorgen hävs och sjunker när det tränar sin andning. Barnet befinner sig nu i den övre delen av livmodern och väger mer än moderkakan. Utifrån sett är barnet mitt emellan blygdbenet och naveln.Täppt näsa har jag haft i över tre veckor och det verkar inte vilja släppa. Nässpray är enda räddningen. :)
Annars har kroppen inte förändrats så mycket. Magen står ut lite mer och jag känner mig hungrigare än någonsin. Försöker fortfarande att lägga band på mig och inte äta allt för överdrivet mycket. Har fortfarande inga cravings men är törstig hela tiden. Helst dricker jag mjölk men det gillar inte magen precis.

Känslomässigt så har jag blivit galet känslig. Får tårar i ögonen av minsta lilla och börjar tårarna väl rinna så börjar jag skratta så folk måste ju tro att jag är knäpp :)
Igår så bjöd Dee Dee på choklad på jobbet. Det var en ny choklad med cookies & cream.. Jag bröt av en bit och luktade på den först och då kom första tårarna..När jag väl stoppat in chokladbiten i munnen så började tårarna att rinna och både jag & Hayley började skratta. Hahaha! Crazy I tell ya! :) Vem fan gråter över en bit choklad?? :D

Startvikt: 66.4kg
Vikt denna vecka: 68kg
Total ökning: 1.6kgAnnars da, jo igår morse så fick både jag och Danny ett meddelande ifrån hans mamma som berättade att Kaine & Liza fått två friska tjejer kl.3 på morgonen. Jag slängde på mig kläder och drog iväg till andra sidan Brisbane och mötte upp Dannys mamma och Kaines mamma på sjukhuset. Så fort jag fick syn på Liza så började jag självklart att gråta igen :) Jag var så lycklig för deras skull. Kaine tog mig till salen där tvillingarna låg och sov i varsina kuvöser. Dom är 6 veckor tidiga men så perfekta!! Vi får se hur länge dom måste stanna..
Liza blir kvar i ca 5 dagar innan hon får komma hem.
Längtar tills jag får se min egen lilla bebis.. :)


Idag så ska jag bege mig till Mt. Tambourine och möta upp Anna & Rob Caffrey som är här och hälsar på. Dom åker tillbaka till Sverige på måndag. Ska bli kul att se dom igen! :)

Det var allt för denna gång..

Hej med er!

Puss & Kram