På riktigt..

Igår så blev kontraktet på Ross och Margarets hus 'unconditional'.. Jag skriver ordet på engelska då jag varken sålt eller köpt hus i Sverige men det finns säkert ett braigt ord för det.. Tyckte att översättningen 'villkorslöst' lät lite mysko..
Vad det innebär är att köparen inte lämgre kan dra sig ur kontraktet och huset är nu hans. Så vi har nu 45 dagar på oss att hitta ett hus och flytta.
 
Vi la ett bud på hus nummer 2 måndags trots att vi inte sett hela huset invändigt.. Ägarna ville dock vänta tills husvisningen på lördag för att se om dom får fler bud innan dom antar eller nekar vårt. Känns lite surt men fullt förståeligt. Vi hade nog gjort samma sak.
 
Om dom godtar vårt bud så blir inflyttning den 8e mars vilket är okay då vi måste flytta senast den 21a mars. Håll tummarna (och tår) att dom tar vårt bud..*hoppas hoppas*
 
Under tiden så håller jag utkik efter andra möjligheter men det finn sinte så mycket.. Ett hus på samma gata som huset vi budat på ligger uppe för uthyrning så det skulle kunna funka. Vi vill ju helst köpa ett eget hus men i värsta fall får vi hyra ett tag. 
 
 
Puss på er!

Kommentera här: