Morgonrutiner

Jag är vanligtvis uppe klockan 5 på morgonen för att hinna jobba lite (alternativt ta en tur på löpbandet) innan barnen vaknar. Det ska också packas väskor med frukost och jag packar min lunch. Trots min tidiga morgon så är det sällan som vi kommer iväg i tid.. helt sjukt! =)
 
Om det inte är barnen som trilskas (läs Jack...haha) så är det alltid mig det hänger på. Något som jag glömt göra men kommer på i sista sekund.. Ett uttryck som jag använder otroligt ofta är 'Det man inte har i huvudet får man ha i benen' vilket var något som en kär kollega till mig använde sig utav (härliga Eva).
 
Allt tar också mycket längre tid om barnen vaknar tidigt (typ runt 5). Då får jag knappt någonting gjort men jag håller mig till min mentala lista som jag gjort kvällen innan och skam den som ger sig.. Jag hinner oftast med allt men då blir vi något sena också. Som tur är så är jag en sån människa som avskyr att komma sent så min 'komma sent-tid' är långt ifrån min start tid så jag har alltid en god marginal när jag kommer till jobbet.
 
Ibland hinner jag tillochmed lyxa till det för barnen...Igår fanns det tid..
 
Varm choklad i deras egna muggar.. (billigare än att köpa babychinos på ett fik).
 
Idag tar jag mig tid att blogga men bara för att barnen sover extra länge nu när vintern smyger sig på med mörkare mornar och kyligare luft.. Jag sitter också och jobbar så jag kan klämma in en mening eller tre mellan mina rapporter.. 
 
 
Ska nog ta och kolla tvätten om den är torr..Isåfall tar jag nog in den innan barnen vaknar.. =)
 
Hej med er så länge!
 

Kommentera här: